Kaj je VOLT?

VOLT je program za usposabljanje in njegov namen je, da ti pomaga povedati evangelij in delati učence iz drugih ljudi. Izpostavlja osnovne spretnosti, ki so potrebne, da se oblikuje in razvija duhovno gibanje.

 

VOLT vsebuje 20 lekcij, ki jih lahko preučimo sami in nam pomagajo, da se razvijemo kot evangelisti, delavci učencev in duhovni množitelji. Vse to se lahko zgodi v kontekstu skupnosti, ki ji daje moč milost našega slavnega Boga.

 

Delaj tako hitro, kot ti ustreza. Lahko tudi sam določiš vrsti red lekcij, ki jih boš preučeval. Naj ti bodo lekcije izziv, dale ti bodo odlične teme za pogovor z drugimi verniki ali z nekom, ki te uči.

Cilji tečaja

 

1. Povečati samozavest in spretnost pogovora o evangeliju:

◊ Naučiti se zaupati Bogu in vključiti ljudi, ko govoriš evangelij.

◊ Redno na lastno pobudo govoriti o Kristusuj. 

2. Razviti zmožnost vodenja novih vernikov čez njihove prve korake vere.

3. Razumeti in aktivno prispevati k rasti duhovnega gibanja in hkrati doživljati Božje delovanje preko skupnosti istomislečih učencev.

4. Delati učence, posredovati svoje življenje in Božjo besedo.

5. Razviti navado učenja drugih o tem, kar si se naučil.

 

Kako začnem? 

 

Naslednji zavihki te bodo seznanili s temami tega programa usposabljanja.

 

Vedi, da te bo vsaka lekcija vodila v Božjo besedo, kjer lahko naprej raziskuješ njegova navodila. Moč tega usposabljanja se najde na enem mestu – v Božji besedi. Vzemi si čas in razmišljaj, kako lahko postaneš zvest služabnik, tako da izpolnjuješ vse, kar je zapovedal Bog.

 

Večina lekcij vključuje korake vere. Zaupaj Bogu, ukrepaj in udejanjaj to, kar si se naučil.

 

As you start working through the VOLT lessons please log in using your Facebook account.  Once you do this, you answers will be saved. Each time you return to VOLT you will find your previous work within the lessons that you worked on.  If you don't log in, the system cannot save your answers.

 

Return to Home page