Ce este VOLT?

VOLT este un program de antrenare făcut tocmai cu scopul de a-ți veni în ajutor ca să-ți împărtășești credința și să-i ucenicizezi pe alții. Se axează pe abilitățile de bază necesare unei mișcări spirituale ca să se formeze și să crească.

 

VOLT conține studii care te ajută să te dezvolți ca evanghelist, ucenicizator și multiplicator spiritual. Toate acestea pot lua formă cel mai bine în contextul unei comunități împuternicite prin harul lui Dumnezeu.

 

Mergi în ritmul tău. Studiază lecțiile în ordinea pe care tu o dorești. Lasă ca aceste lecții să te provoace si să-ți ofere subiecte de discuții cu alți creștini sau poate cu cineva care te ucenicizează.

Obiectivele cursului

 

1. Să te ajute să-ți dezvolți încrederea și abilitățile în a împărtăși evanghelia:

◊ Să înveți să te încrezi în Dumnezeu și ca să-i implicit pe oameni în mod creative atunci când vestești evanghelia.

◊ Ca să poți lua inițiativa în mod regulat ca să-L vestești pe Hristos.

2. Să-ți dezvolți capacitatea de a-i conduce pe noii creștini în primii lor pași de credință .

3. Să înțelegi și ca în mod activ să contribui la dezvoltarea unei mișcări spirituale, în timp ce experimentezi felul în care Dumnezeu lucrează printr-o comunitate de ucenici care au aceeași inimă.

4. Să îi ucenicizezi pe alții, atât prin a împărtăși din viața ta cât și din Cuvântul lui Dumnezeu.

5. De a dezvolta un obicei din a-i învăța pe alții ceea ce tu deja ai învățat.

 

Cum să încep? 

 

Mergi la lecții și ia un timp ca să te uiți la temele abordate. Vei găsi multe teme cheie care sunt fundamentale pentru dezvoltarea de mișcări spirituale. Ve găsi, de asemenea, patru lecții de follow-up desemnate pentru noii creștini.

 

Fiecare lecție te va duce în Cuvântul lui Dumnezeu unde poți să găsești îndemnurile sale. Puterea acestei antrenări vine din faptul că se axează pe un singur lucru – Cuvântul lui Dumnezeu. Ia timp să reflectezi și să te gândești la cum ai putea fi un slujitor credincios aflând mai multe despre poruncile lui Dumnezeu.

 

Marea majoritate a lecțiilor se încheie avand niște pași de credință. Având încredere în Dumnezeu noi, în mod activ, punem în practică ceea ce am învățat.

 

Atunci cand vei începe să studiezi lecțiile, te rog să folosești contul de Facebook pentru a te loga. Odată ce ai făcut acest lucru, răspunsurile tale vor fi salvate.De fiecare dată când te vei reîntoarce, vei putea gaăsi și lecțiile pe care le-ai parcurs deja. Dacă nu te loghezi, sistemul nu poate salva răspunsurile tale.

 

Vreau să mă reîntorc la pagina inițială