Suntem chemați ca să facem ucenici.  Acest process implica a Câștiga oameni pentru Hristos, a-i Zidi și întări în umblarea lor prin credință, și a-i Trimite ca să-L slujească pe Domnul.  

Isus a spus ucenicilor că ei vor fi pescari de oameni. El i-a trimis ca să proclame adevărul, invitându-i pe oameni să-și pună încrederea în Fiul lui Dumnezeu. Așa începe procesul de ucenicizare. Evanghelia este proclamată și oamenilor li se oferă ocazia să devină ucenici ai lui Hristos.

Ucenicii sunt urmași ai lui Hristos. Ascultăm de El și poruncile Sale. A face ucenici înseamnă a-i ajuta pe alții să-L urmeze pe Hristos. Ii ajutăm sa-L cunoască pe El, îi învățăm din Cuvântul Său și le suntem un exemplu prin felul în care trăim, trăind viața la care am fost chemați ca s-o trăim. A fi ucenic nu este nimic altceva decât a fi ca și Hristos, pe măsură ce-L urmăm pe Cel ce ne-a iubit cel mai mult.

Domnul își trimite copiii ca să vorbească despre dragostea Sa celor din jur și să demonstreze bunătatea Sa. Suntem trimiși de Dumnezeu.  Suntem trimiși de Dumnezeu la locul nostru de muncă, printre vecini și în comunitățile noastre. Unii dintre noi am fost trimiși chiar în alte colțuri ale lumii sau în alte părți ale orașului unde nu există o biserică. Ucenicii merg unde Domnul îi conduce.