Which line represents your life? Rom

Care linie reprezintă cel mai bine viața ta?

Această întrebare invită persoana respectivă să facă o evaluare de sine. Atunci când ei indică care este locul pe acea diagramă care îi reprezintă cel mai bine, ei deschid astfel o ușă pentru o conversație importantă.

Linia inferioară a diagramei

Dacă cineva se identifică cu linia inferioară a diagramei, ei exprimă o perspectivă importantă. La momentul de față ei nu cred că și-au pus încrederea în Hristos pentru a avea intrare liberă la Tatăl. Poți trece la următoarea întrebare care încearcă să afle ce și-ar dori să fie reprezentativ pentru viața lor.

Linia superioară a diagramei

Dacă cineva se identifică pe linia superioară a diagramei, ei fac o afirmație semnificativă despre cât de important este Hristos pentru viața lor. Este potrivit să întrebi: ”Poți să-mi împărtășești mai multe despre momentul când ți-ai pus încrederea în Hristos ca să-ți restaureze relația cu Dumnezeu?” O astfel de întrebare le oferă ocazia să-și împărtășească povestea cu tine.

Nici o linie. Eu văd altfel lucrurile.

Unora nu le plac răspunsurile de genul: ori – ori. Unii chiar nu se pot regăsi în diagrama pe care ai desenat-o, cu atât mai puțin nu se pot identifica cu linia superioară care spune ceva despre perspectiva lor despre Isus. Acest lucru poate indica faptul că ei nu și-au pus încrederea în Hristos ca Salvator. Poți totuși trece la întrebarea următoare.