Care cerc descrie cel mai bine viața ta?

Ajutând pe cineva să facă o identificare spirituală cât mai potrivită.

Cercul cu Eul pe tron

Dacă cineva se identifică cu acel cerc ce reprezintă o viață care are în centrul ei Eul, este indicat să arăți că ai înțeles răspunsul lor și să treci la următoarea întrebare.

Cercul cu Hristos pe tron

Când cineva se identifică ca o persoană care Îl are pe Hristos în centru și pe tronul vieții, ar trebui să ne arătăm bucuroși de acest lucru. A te identifica cu Hristos este ceva minunat. În timp ce ne bucurăm de acest lucru, trebuie totuși să verificăm acest lucru pentru a înțelege mai bine. Este potrivit să îl/o rugăm să ne împărtășească despre momentul când Hristos a venit pe tronul vieții acelei persoane. Acest lucru le oferă posibilitatea de a împărtăși mărturia cu noi, sau poate ei vor împărtăși ceva care va reflecta că sunt confuzi cu privire la acest aspect al vieții care Îl are pe Hristos în centru.

Nici unul sau undeva între

Acesta este un răspuns interesant. Deși acesta poate duce la o lungă conversație despre ce poate însemna ”nici unul”, totuși nu este neapărat nevoie să se întâmple așa. Următoarea întrebare va reflecta ce este în inima acelei persoane, dându-i șansa să exprime ce își dorește cu adevărat să reprezinte viața ei.